SIXTOL B-CAP: Stylová kšiltovka s LED světlem pro vaši bezpečnost a pohodlí za nízké viditelnosti

Zhoršené viditelnostní podmínky už nemusí být překážkou pro vaše venkovní aktivity díky inovativní kšiltovce SIXTOL B-CAP s LED světlem. Tato stylová kšiltovka je vybavena 5 LEDkami umístěnými přímo v kšiltu, které poskytují dostatečné osvětlení při kempování, rybaření, turistice, sportu nebo práci do pozdních večerních hodin. Se SIXTOL B-CAP si můžete užít své aktivity venku s volnýma rukama a bez obav z nedostatku světla.

Jedna z největších výhod kšiltovky SIXTOL B-CAP je snadné dobíjení přes USB. Kšiltovka je vybavena dobíjecí baterií, kterou můžete jednoduše dobít pomocí micro USB kabelu, což je praktické a ekonomické řešení. Nabíjení trvá pouze 2-3 hodiny a doba svícení je až 8 hodin, což je více než dostatečná doba pro veškeré venkovní aktivity.

Svítivost SIXTOL B-CAP je další velkou výhodou tohoto produktu. S 25 lumeny poskytuje dostatečné osvětlení a umožní Vám vidět na Vaše aktivity a také být viděn ostatními, což zvyšuje bezpečnost při venkovních aktivitách a zamezuje potenciálním nehodám. Kšiltovka je vybavena tlačítkem zapnutí přímo v kšiltu na pravé straně, takže můžete snadno ovládat osvětlení podle svých potřeb.

Kšiltovky B-CAP mají univerzální velikost s obvodem 58 cm a jsou tak vhodné pro širokou škálu uživatelů. Navíc jsou opatřeny páskem na suchý zip, který umožňuje upravit velikost kšiltovky podle potřeby, což zajišťuje pohodlné nošení.

Kromě těchto technických vlastností je kšiltovka SIXTOL B-CAP také stylovým doplňkem pro váš outfit. V naší nabídce naleznete širokou škálu barevných provedení, takže si můžete vybrat tu, která vám nejlépe vyhovuje a která se hodí k vašemu osobnímu stylu. Od klasické černé až po výrazné neonové barvy, SIXTOL B-CAP nabízí různé možnosti pro různé aktivity a příležitosti.

Kšiltovky B-CAP jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči povětrnostním podmínkám, což zajišťuje jejich dlouhou životnost a spolehlivost. Navíc jsou lehké a pohodlné, takže svou kšiltovku můžete nosit po celý den.

SIXTOL B-CAP je tedy ideální volbou pro ty, kteří chtějí stylovou kšiltovku s LED světlem pro svou bezpečnost a pohodlí za nízké viditelnosti. Vyberte si u nás ze široké škály barevných provedení, zvyšte svou bezpečnost a pohodlí i za špatných viditelnostních podmínek a nechte se světlem SIXTOL B-CAP provázet na svých venkovních dobrodružstvích.