SIXTOL Designed Quality: Značka s důrazem na reálné fotky a 360 spiny

Značka SIXTOL Designed Quality se snaží co nejvíce přiblížit své produkty lidem na internetu. Své produkty prezentuje pomocí reálných fotek a 360 spiny, což zákazníkům umožňuje si prohlédnout produkt z různých úhlů a získat tak lepší představu o jeho vlastnostech a vzhledu.

V současné době je velmi důležité pro zákazníky vidět věci reálně. Statistiky ukazují, že 99% zákazníků preferuje reálné fotky před umělými fotkami. SIXTOL se snaží tuto skutečnost využít a nabízí zákazníkům právě to, co chtějí - reálné fotky a 360 spiny produktů, které plně odpovídají skutečnosti.

Prezentace produktů pomocí reálných fotek a 360 spiny má pro zákazníky velké výhody. První z nich je snížení vratkovosti. Díky tomu, že si zákazníci mohou prohlédnout produkt v detailu před nákupem, jsou méně náchylní k vracení zboží. SIXTOL uvádí, že prezentace produktů pomocí reálných fotek a 360 spiny snižuje vratkovost o více než 70%.

Další výhodou je to, že první dojem, který zákazník získá při prohlížení produktu, je velmi důležitý. Podle statistik až 98% zákazníků dává na první dojem. Prezentace produktů pomocí reálných fotek a 360 spiny tedy může být klíčovým faktorem při rozhodování zákazníka, zda si daný produkt zakoupí, nebo nikoliv.

SIXTOL Designed Quality si zakládá na kvalitní prezentaci svých produktů a věří, že zákazníkům poskytnutí reálných fotek a 360 spinů přinese spokojenost a sníží vratkovost. Zákazníci tak mohou nakupovat s větší důvěrou a mohou si být jisti, že zboží, které si objednali, odpovídá tomu, co viděli na fotce či v 360 spinu.